the good times keep coming


The first day in school

Solen skiner och det är riktigt varmt och skönt. 18 grader är temperaturen på för stunden och klockan är 12 på förmiddagen. Första lektionen är avklarad och nu har vi lunch och inväntar dagens sista lektion. Dagen kommer att bli lång för att efter lektionen har vi möte med Lisa och Peg då vi skall se så att alla har en bra familj. Därefter har vi träning för vår presentation som vi skall hålla nästa vecka.
Vädret verkar bli strålande hela veckan så det är underbart. Ha det så hörs vi
Nu måste jag gå men ha det bra.

The California life!

hello hello!

Internet fungerar inte till min dator sa i detta inlagget blir det jobbiga bokstaver och utan bilder (har knappt tagit nagra bilder an men det kommer.)

Livet har ar super verkligen och familjen ar helt underbar sa jag gillar laget. Lordagen har i storsta del spenderats i gallerian och jag kopte mig 2 trojor. Finns otroligt manga olika butiker och utbudet ar enormt. Efter shoppingen akte vi till en mataffar for att jag skulle fa kopa mig lite frukost och mackor till skolan. Generellt skiljer sig inte maten sa mycket och har fatt prova mat som jag har atit innan och mat som jag aldrig provat innan.

Klockan ar just nu halv 7 pa kvallen och snart skall Misti, min host mamma laga hemma gjort pizza och jag och sma tjejerna skall ha en make up kvall. Kan aven handa att det blir en movie night. Nagon kvall skall vi aven ga pa bio.

Planerna for imorgon vet jag inte riktigt an, vi skulle aka nagonstans iallfall och kanske skulle det komma en familj over pa middag men nasta helg skall vi om vadret blir bra besoka San Franscico. Det har regnat lite varje dag jag har varit har men det skall bli soligt hela nasta vecka vilket ar grymt.

Skolan borjar pa mandag och skall bli spannande att se hur det blir och vad som hander framover.

See you soon


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0