2012.03.06

Tisdag och det betyder att veckorna går väldigt fort och det är dags för ytterligare en dag på make up utbildningen. Det är underbart och jätte jätte roligt stormtrivs där verkligen. Dagens lektion var ögonskugga, eyeliner och mascara. De började med att förklara att vi skulle lära oss en väldigt neutral och vardaglig sminkning och sminkningen som hon visade oss att vi skulle "göra" var extremt vardaglig och neutral. Tror alla resultat blev mer mörka och mer ögonskugga och färg eftersom vi alla ville att det skulle synas. Vi fick lära oss en teknik som jag aldrig använt innan och som man kan göra mycket färg med samt lite och vi fick lära oss hur man skuggar färgerna. Eyeliner och mascara hade de ingenting att säga till om som jag inte redan visste men det var väldigt roligt men svårt. Blev nöjd med resultatet på min modell men kan ju säga att färgen blev stark men skuggningarna var fina så alltid något positivt. De sa dock att det är bra att kunna göra en neutral sminkning för många "kunder" kan efterfråga det för att veta hur de skall sminka sig vardagligt och då är det bra att inte göra för mycket. Nästa vecka skall vi gå igenom rouge, läppar och ansiktsformer. Spännande spännande. Bjuder på bilder som jag tog. På ena ser ni tjejen som jag sminkar och som alltid sminkar mig, Claudia sen är det bilder på lokalen, sakerna vi använde, ett andra människor som är med på kursen och byggnaden :)

2012.03.05

Måndag. Klarblå himmel och strålande sol vaknade jag upp till idag. Jag hade bestämt sedan långt innan att nu idag skulle jag ta tag i mitt liv och gå runt med lite CV. Visste sedan helgen två butiker i stan som sökte folk så idag tog jag med mig mitt cv samlade mod och gick in i bägge butikerna och pratade med dem. Nervöst först men gick bra och det var "kul" haha. Kändes väldigt bra måste jag säga. När jag var klar belönade jag mig själv med att gå till parken och sola i 2 timmar. Väldigt väldigt skönt måste jag säga. Älskar att hänga i parken och den ligger typ precis mitt i stan. Väldigt smidigt och mycket folk och härligt med sol! Som det ser ut nu så blir det stranden imorgon innan det är dags för make up kursen del 3. Spännande spännande. Vi skall lära oss mascara, eyeliner och ögonskugga så skall bli väldigt väldigt roligt och intressant. Längtar!



2012.03.04

I lördags var det som vanligt förfest hos oss med massa sköna människor och senare på kvällen drog vi mot lenin för att dansa! Musiken var grym och stämningen var super som alltid - med andra ord hade vi en toppen kväll!
I dag (söndag) var jag och mich ute och vandrade i staden. Väldigt enkel och okomplicerad dag. På kvällskvisten var det dags för skype men bästaste familjen. Bra start på nya veckan som vanligt. Alltid roligt att se och prata med min kära familj! :D

RSS 2.0