Modell åt Annah!

Åkte till deras skola på förmiddagen för att bli sminkad och fotad till Annas final projekt. Hennes tema är horror så sminkningen var väldigt extrem och tog tid men blev så coolt! Kändes inte alls som mig själv men var som sagt väldigt roligt! Michelle agerade behind the scene fotograf för dagen och hennes vackra bilder är det som vi får ta del på idag tills vi får se de andra bilderna. Måste erkänna, vissa blev riktigt grymma!






Grattis Mamma!

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller världens bästaste mamma år! Stort grattis igen från andra sidan jorden. Detta innebar förutom en vacker sång från vår lägenhet även skype med mormor, morfar, lisbeth, Farmor och Poul och det var väldigt väldigt roligt eftersom det var första gången sedan jag åkte ner hit. Massa roligt på skype idag!







Allmänt

Har som sagt hänt väldigt mycket under den senaste tiden och vet inte vart jag ska börja riktigt. 3 Maj var det Guetta live i Vector Arena och det var väldigt väldigt mäktigt! Riktigt coolt! Vi har varit på bio såg battleship och den var bra! Sen var vi galna och spontana en dag och bara gick in till biografen för att se om Avengers gick och då gick den direkt i 3D så vi gick och såg den i 3D och måste säga att det var lite jobbigt i början men den filmen var jätte bra! Gillade den väldigt mycket. Vad har hänt mer hmm lagat mat, fikat, ätit glass på mövenpick, kvällspromenader i mängder och även blivit fotad av både kristina och Maria. Kristina gjorde porträtt i studion och Maria vill ha färg i parken så vi gick dit lite innan 10 imorses och så stod jag i solen med ett färgglatt paraply som matchade ögonskuggan jag målade på. Var väldigt roligt och trevligt och ska bli skoj att se alla bilder. Imorgon ska jag åka till deras skola igen för ska vara modell åt Annah och hon fotar horror så ska sminkas och allt och ska bli väldigt spännande att se hur det blir. Känns galet för känns som jag är i deras skola var och varannan dag hahah men livet leker. Hade det bara varit liite varmare så hade det varit helt perfekt för stunden. Känns konstigt att vara hemma om en månad men ska bli spännande att se vad det är för äventyr som väntar härnäst har massa planer på saker som jag skulle vilja göra. Måste bara planera och se när, var och hur. Glömde





Glömde skriva det innan. Men vi satte upp bilder på väggen i vardagsrummet/köket och det blev såå snyggt!





Fotningar

Känns helt galet att skriva detta och ännu skummare att det är sant men har sminkat ett antal modeller nu till olika typer av fotningar och hjälpt till på andra sätt med och det är väldigt roligt. Nästan sminkat varje dag denna veckan och blev några sminkningar förra veckan med och veckan innan haaha. För en månad sedan när jag senast uppdaterade då sminkade jag min första modell modell och det har blivit några fler sen dess och som sagt underbart skoj! Här är lite behind the scenes från Michelles fotningar som jag hjälp till under. Inte de bästa korten men men.











One tree hill

I söndags var jag, mich, maria, megan och hennes pojkvän på ett ställe i närheten som heter One Tree hill. Det var ett grymt ställe verkligen typiskt nya zeelänskt och Mich fotade Megan där och jag var make up artist och det var en väldigt bra dag. Skumt väder för klarblå himmel och stundtals väldigt varmt men sekunden efter blåste det så lite lurigt. Vi höll till i en fårhage jag sprang omkringför att fota allt möjligt medan mich fotade megan.











Fester

Insåg idag att det var en hel månadsedan jag uppdaterade sist och det är ju inte riktigt vad jag planerat men tiden bara springer iväg och bloggen blir väldigt lätt bortglömd men ger er 4 olika inlägg idag men massa bilder under en passande rubrik.

Väldigt tveksam om vi haft en hel helg som inte har inkluderat att gå ut förutom första helgen när jag landade. Utelivet är väldigt bra här när folket väl är ute och har haft många grymma kvällar under dessa månader. Helgens planer är att ha spelkväll hos maria och co. för att sedan gå ut och göra staden osäker. Här kommer väldigt charmiga bilder från utgångarna som har varit de senaste veckorna...






RSS 2.0