This weekend

Skoldagen är över och den nya veckan har startats. I fredags följde jag med Ryane till high school och det var väldigt intressant. Hade kemi och historia och det var kaos men väldigt intressant och roligt.
Lördagen spenderades i Berkeley, en liten musik stad i närheten med det stora kända universitetet. Vi hade tur för det var öppet hus på skolan och stämningen var grym. Vi gick runt på campuset där det spelades live musik och många människor satt i gräset i berkeley tröjorna och hade en trevlig stund i solen.
Söndagen spenderades med att kolla på vingårdar och helgen avslutades med att spela minigolf.
Planerna för veckan är: bio, filmkväll, frisörtid och San Francisco i helgen igen.

Berkeley

3 weeks has passed

Sitter i skolan och väntar på att min host mamma skall sluta sitt jobb så att vi kan åka hem. Denna möjlighet är inte varje dag och därav mina få blogg inlägg.

Igår var familjen och åt på en jätte fin och trevlig italiensk restaurang, den restaurangen som min host - pappa jobbade på innan och såå otroligt god mat. Beställde köttfärsås och spagetti och det var mums. När vi planerade att gå kommer de in med grymt stor talrik med 3 olika efterrätter och allt smakade ljuvligt.
Planerna för idag är ännu inte bestämt men tror att det blir grillad kyckling och pasta till kvällsmat. Helgen skall spenderas i Berkeley och förmodligen skall vi på söndagen besöka några vingårdar. Åker man 10 min från samhället finns det vingårdar överallt.

Tiden springer iväg och kan inte förstå att det redan har gått 3 veckor som jag har varit hos familjen. Tragiskt och sorligt för det betyder att det bara är 2 veckor kvar men samtidigt känns det som om jag redan varit här i månader. Jag har varit borta 3 veckor och jag har fortfarande 4 veckor kvar så än så länge är tiden lugnt bara synd att dagarna springer iväg nu.

Tänker på er där hemma väldigt mycket för stunden och har hamnat i en period när ja saknar Er väldigt mycket. Saknar allt och inget för mitt liv här är grymt så vill inte hem riktigt än trots allt.

Ta hand om er! <3
Mitt nya hem
Jag med solen i ryggen (Fotograf Elisa)
Min nya favorittröja
Min älskade balklänning som för stunden hänger i mitt rum.

Just another day

Trött och slitsam morgon idag och svårt att ta sig ur sängen. Somnade runt halv 1 när filmen som jag och Misti kollade var slut, The day and knight. En mycket bra film trots att jag var väldigt trött när vi startade filmen igår.
Dagen började med en och en halv timmes tennisträning ute i strålande solsken efter tennisen var det lunch ute i solen i väntan på marknadsföringslektionen. Nu sitter jag, emma, lina och bea ute i solen och borde plugga men jag uppdaterar er istället och de andra solar för stunden. Om dryga halvtimmen åker jag hem till huset där det ikväll serveras köttfärslimpa, mums. 

San Francisco

kknnn
Tiden springer iväg men jag har det underbart här och nu blir ni återigen delaktiga i vad jag har gjort denna helg.
Igår, lördag var jag och Misti, min host mamma och tittade på Balklänningar. Hittade en som jag gillade väldigt mycket som om jag har tur kan bli min imorgon. Jag och några av kompisarna i klassen var på bio igår kväll och såg source code, en bra men skum film. Mellan balklänningsshoppingen och bion hade vi 2 timmar att spendera så jag Juan och Misti åkte till ett golv ställe där vi stod och sköt bollar (bildbevis ovan) - jag är imponerad på mig själv för fick in några bra slag och tro mig de var imponerad att jag träffade bollen.
Söndagen spenderades i San Francisco och OMG vilken underbar stad, jag blev förälskad. Det var jag och hela min familj som åkte dit tillsammans med Emma, en kompis från min klass. Först fick vi en tur i bilen och vi såg vattnet och alla extrema byggnader som finns i staden. Vi gick omkring i staden hela dagen och kollade på alla sevärdheter som finns att se, kollade i några butiker men shoppade ingenting alls. Dagens mission var inte shopping. Vi vandrade in till Chinatown och det var som att byta land och världsdel allt var annorlunda. När vi åkte hem därefter åkte vi igenom det "riktiga Chinatown" vilket var där chineserna lever, vi var mer i den turistvänliga delen av Chinatown.
Vi gick in i en mörk gränd i Chinatown där de tillverkade - fortune cookies" vilket var coolt och vi fick smaka på en helt nybakad kaka, personligen tycker jag inte att de smakar någonting alls men det var coolt. Vi köpte på vägen till SF bagels och det var bland det godaste jag har ätit här so far, de var grymma. Till middag åt vi glass på ett ställe på vägen hem, hembakad glass med grädde och karamell sås mums!
San Franciscos kurvigaste väg och tro mig den var kurvig. Vi åkte ner med bilen och gick därefter ut för att leva ut och vara de turister som vi verkligen är och tog lite bilder.
Chinatown 
Golden Gate bridge.

RSS 2.0