2012.02.29

Idag var det andra dagen i make up kursen som jag tar här. Ca 3 timmar i veckan och är totalt 8 veckor. Väldigt väldigt roligt och intressant varje gång och de som håller i kursen är grymma verkligen lär mig så otroligt mycket som jag inte ens visste man kunde lära sig haha. Första gången gick vi igenom mycket hygien och hur man hanterar en kund och så avslutade vi den gången med att lära oss ögonbryn och noppra och fylla i dem med färg. Jag blev ihopparad med en 18 årig tjej som heter Claudia och hon är väldigt trevlig så tisdagskvällarna är veckans favorit nästan. Idag gick vi igenom ansiktsform, fundation, concealer, puder och skuggning och higlightning. Väldigt mycket information och trick och knep för hur man får till det. Vi börjar alltid med att de visar oss hur de gör och sen skall vi göra det på varandra och det är otroligt hur mycket ja förstår när vi väl skall sminka varandra. Nästa vecka skall vi gå igenom ögonskugga och det skall bli extra roligt. Snart kommer vi att få sätta ihop en hel sminkning på varandra. Än så länge har vi gjort en sak och så slutar vi men snart får vi helheten. Fick även reda på att jag har 10% rabatt på M.A.C så jag lär ju gå dit någon dag i veckan och kolla vad de har att erbjuda haha. Bjuder på två bilder hur de ser ut i lokalen som vi är i. Inte de roligaste bilderna men kommer andra nästa vecka

2012.02.28

Tiden flyger iväg och snart varit här i 2 månader. Allt är grymt och stormtrivs! Kom nyss hem från biosalongen där vi såg Mission Impossible på IMAX och finns inga ord som kan beskriva det. Så otroligt bra var det och filmen var förvånansvärt bra så blev med andra ord en väldigt bra måndagskväll. I fredags var det pizza mys på pizza planet tillsammans med mich, maria och annah, väldigt trevligt sen blev det en kvällsglass därefter. Lördagskvällen började med förfest hos oss sen utgång. Som alltid var kvällen väldigt lyckad. Söndagen spenderades på Takapuna beach där man jobbade på brännan som börjat avta eftersom vädret varit förvånansvärt dåligt den senaste tiden tyvärr barra moln hela tiden. 

catching up igen!

Då var det dags att uppdatera bloggen igen. Tiden springer iväg och bloggen blir mindre och mindre prioriterad men jag kommer alltid att uppdatera den någon dag, bara inte alltid varje dag (även om det var planen från början.) Har gjort massor med saker; hängt i parken, solat, badat, chillat, festat, shoppat och åkt ut till ön Waiheke igen tillsammans med Linnea och Petra. Inga direkta planer för nästa vecka men skall ta tag i jobbsökandet nu så att jag kan hitta mig ett jobb. En vecka kvar till make-up utbildningen börjar vilket skall bli väldigt väldigt roligt. Galet att jag varit iväg redan en månad och att vi redan är i mitten av februari men livet är underbart här och njuter av varje minut så jag stannar gärna kvar här ett tag till. :) Nu skall jag sova för är väldigt trött. Godnatt!

RSS 2.0