2012.01.17

Idag vaknade vi upp men stora gråa moln på himlen men det var redan med i planerna. Dagen började med att vi gick till märklarkontoret och lämnade in de viktiga papprera, dvs; alla klagomål på allting som är sönder här i lägenheten. Lite roligt för vi hittar något "nytt" fel hela tiden senast var det ratten på ugnen som tydligen inte satt fast. Trots alla småfel som finns är lägenheten bäst. Trots våra klagomål och rapporten som vi båda hade fått intrycket av att ingen fyller i blev vi bemötta bra och någon skulle kontakta oss snarast.
Direkt efter började vi promenera bort till det stället där min Make-up skola låg för jag skulle anmäla mig. Solen hade nu visat sig och varmt var det vill jag lova men vi krigade på och kämpade vidare. Vi gick utåt från staden och det märktes tydligt på både bra och dåliga sätt. Stället hette ponson by och till slut hittade vi även rätt hus. Vi gick in och det var totalt kaos men de förklarade att de byggde om och det syntes. Men fanns några stora bilder kvar vid receptionen och de var såå mäktiga och coola och känslan när ja betalat första avgiften och betalat var väldigt skönt och spännande. När vi kom tillbaka började det regna och vi åt mat sen kollade vi lite Awkward avsnitt.
Vi vandrade ner mot staden igen för att köpa kvällsmat. Vi hade köttfärs kvar från igår som vi behövde använda så kreativiteten var väldigt stor när vi bestämde oss för att laga tacos. Maten var god och nu skall vi avsluta kvällen med att se mer Awkward. Klockan är ställd och imorgon bär det av mot Long beach för att förhoppningsvis kunna ligga på stranden och sola!
Bjuder på matbild och en bild som togs på trädgården vi besökte igår. Liten bild men det som är rakt fram är en av vulkanerna...

Kommentarer
Postat av: mamma

Roligt att du nu har anmält dig, det kommer att bli toppen kul, härligt med kreativitet i matväg, roligt att solen lyser på er,, ha det underbart <3

2012-01-17 @ 11:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0